Pentru siguranța ta

Calibrare camere

Serviciu de calibrare camere și sisteme de siguranță

Calibrarea sistemelor de siguranță ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) este crucială după înlocuirea parbrizului. Camerele și senzorii montați pe parbriz sunt esențiali pentru funcționarea corectă a sistemelor de asistență a șoferului, cum ar fi controlul tracțiunii, frânarea automată de urgență, menținerea benzii de rulare și alte funcții de siguranță. O calibrare precisă asigură că aceste sisteme pot interpreta corect informațiile vizuale și pot reacționa adecvat în situații de trafic, contribuind astfel la siguranța pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic.

Odată cu înlocuirea parbrizului, poziționarea camerei frontale poate fi ușor modificată, ceea ce poate afecta acuratețea ADAS. Serviciul de calibrare de la Neoglass Parbrize restabilește alinierea corectă a camerei și a senzorilor cu specificațiile producătorului auto, garantând că funcțiile de asistență a șoferului sunt restabilite la parametrii optimi. Acest proces previne erorile de funcționare și menține standardele de siguranță la cel mai înalt nivel.

0791 888 801

Siguranța ta înainte de toate! Serviciu de calibrare camere.

Siguranță maximă

Prin serviciul de calibrare camere te asiguri că siguranța la rulare este optimă, iar tu poți porni la drum fără griji. Pregătește-te de drum cu Neoglass!

Sistemul lane assist

Prin serviciul de verificare a sistemului de siguranță, ne asigurăm că asistența pentru menținerea benzii funcționează perfect.

Sistem frânare automată

Prin serviciul de verificare a sistemului de siguranță, ne asigurăm că sistemul de frânare automată în caz de urgență funcționează perfect.

Diagnoză
și calibrare

Neoglass Parbrize oferă un serviciu de diagnoză și calibrare a camerelor video pentru o gamă largă de vehicule de la cele mai prestigioase mărci auto. Specialiștii noștri folosesc echipamente de ultimă generație pentru a efectua calibrări precise ale camerelor față-parbriz, asigurând funcționarea optimă a sistemelor ADAS. Această calibrare este vitală pentru menținerea acurateței funcțiilor avansate de asistență a șoferului, cum ar fi frânarea automată și detectarea pietonilor.

Indiferent dacă aveți un Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, BMW, Mercedes, Mazda, Nissan sau Volvo, Neoglass Parbrize are expertiza necesară pentru a asigura că toate sistemele de siguranță a vehiculului dumneavoastră sunt calibrate corect după înlocuirea parbrizului. Aceasta garantează performanța sistemelor de siguranță conform standardelor producătorului, esențială pentru siguranța rutieră.

Prevenție
rutieră

Reglarea precisă a camerelor vehiculelor joacă un rol vital în funcționarea sistemelor ADAS, contribuind semnificativ la prevenirea accidentelor rutiere. Camerele bine calibrate detectează obstacolele, pietonii și marcajele de drum, permițând sistemului ADAS să ia măsuri proactive pentru evitarea coliziunilor și pentru a oferi avertizări timpurii șoferului.

Această reglare asigură că funcții precum asistența la menținerea benzii de circulație, controlul adaptiv al vitezei de croazieră și frânarea automată de urgență sunt eficiente și precise. Fără o calibrare corectă, aceste sisteme avansate nu pot funcționa la potențialul lor maxim, crescând riscul de incidente rutiere.

Siguranța ta

Reglarea camerelor: un pas vital în siguranța auto

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune! Și nu ne oprim aici.

Când recomandăm reglare camere auto?

La Neoglass Parbrize, recomandăm serviciul de reglare a camerelor ori de câte ori se înlocuiește parbrizul unui vehicul dotat cu sisteme ADAS. Calibrarea este esențială pentru a asigura că funcțiile de asistență pentru conducătorul auto sunt aliniate corect și funcționează conform specificațiilor producătorului.

De asemenea, sugerăm acest serviciu dacă apar erori în sistemul ADAS sau când vehiculul a fost implicat într-un accident care ar putea afecta senzorii sau camerele. O reglare periodică este de asemenea recomandată pentru menținerea performanței optime a sistemelor de siguranță ale mașinii.

Serviciul de reglare a camerelor auto este esențial după înlocuirea parbrizului pe un vehicul echipat cu sisteme ADAS. Este, de asemenea, necesar dacă observați erori de sistem sau modificări în comportamentul funcțiilor ADAS, cum ar fi asistența la menținerea pe bandă sau controlul vitezei de croazieră. În plus, o reglare ar trebui efectuată după un accident major care ar putea afecta poziția sau alinierea camerelor. Pentru a asigura funcționarea corespunzătoare a sistemelor de asistență și siguranță, reglarea periodică este recomandată.

Înlocuirea parbrizului poate afecta alinierea camerelor și senzorilor integrați în sistemele ADAS ale vehiculului dvs. Aceste camere și senzori sunt calibrați precis pentru a „vedea” drumul prin parbriz. Orice variație în unghi sau poziție, rezultând din înlocuirea parbrizului, poate perturba acuratețea sistemelor ADAS, cum ar fi asistența pentru frânare, detectarea pietonilor sau asistența la menținerea benzii. Prin urmare, reglarea post-instalare este crucială pentru restabilirea funcționalității complete și corecte a acestor sisteme vitale de siguranță.

Procesul de calibrare a camerelor auto la Neoglass Parbrize durează în general între o oră și câteva ore, în funcție de complexitatea sistemului ADAS specific vehiculului dumneavoastră. Procesul implică folosirea echipamentelor specializate pentru a ajusta camerele și senzorii la parametrii originali ai producătorului. Acest lucru se face pentru a se asigura că sistemele de asistență a șoferului, cum ar fi controlul automat al vitezei, asistența la păstrarea benzii și sistemul de frânare de urgență, funcționează corect și eficient. Efectuarea acestei calibrări este crucială pentru siguranța conducătorului și a pasagerilor.

La Neoglass Parbrize, serviciul de reglare a camerelor nu este întotdeauna inclus în costul standard al înlocuirii parbrizului. Acesta poate fi oferit ca un serviciu suplimentar, dat fiind că necesită echipamente speciale și expertiză tehnică. Recomandăm clienților să discute opțiunile și costurile asociate cu calibrarea ADAS în momentul în care programază înlocuirea parbrizului, pentru a asigura funcționarea corectă a sistemelor de siguranță ale vehiculului lor după instalarea noului parbriz. 

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune!

Siguranță

Serviciu de calibrare camere

2,000+

Parbrize montate și reparate

30+

Ani de experiență

250+

Parteneri în țară

SUNTEM GATA
DE MONTAJ!