Te ajutăm noi!

Constatare daune parbrize

Neoglass, centru de constatare

La Neoglass, ca centru autorizat de constatare daune auto pentru parbrize, geamuri laterale și lunete, oferim clienților noștri o serie de beneficii esențiale. În primul rând, oferim comoditatea unei evaluări rapide și profesionale a daunelor direct la locația noastră. Acest lucru înseamnă că clienții pot începe procesul de reparație sau înlocuire imediat, fără întârzieri suplimentare.

De asemenea, ca centru de constatare, avem capacitatea de a procesa direct cererile de asigurare, simplificând procesul birocratic pentru clienți. Aceasta înseamnă că ne ocupăm noi de toată documentația necesară și de comunicarea cu companiile de asigurare, reducând astfel timpul și efortul clientului. Mai mult, echipa noastră de experți asigură o evaluare precisă a daunelor, ceea ce este crucial pentru a obține aprobarea rapidă a cererilor de asigurare. Această expertiză garantează că toate daunele sunt corect identificate și raportate, asigurând o reparație sau înlocuire adecvată.

0791 888 801

Te ajutăm noi! Mașina ta e pe mâini bune

Programare telefonică

Programare în cel mai scurt timp de la sesizarea daunei – specialiștii Neoglass Parbrize sunt lângă tine pentru o soluționare rapidă.

Asistență specializată

Pentru a realiza un dosar de daune în mod corect, la Neoglass Parbrize îți oferim asistență specializată în completarea dosarului.

Programare la service

Parbrizul, luneta sau geamurile laterale vor intra în reparații imediat și îți vom finaliza servisarea în 2-5 zile lucrătoare.

Constatăm
și reparăm

Serviciul oferit de Neoglass Parbrize în Brașov este dedicat să transforme inconvenientul unei daune auto într-o experiență cât mai lipsită de griji pentru clienți. Având un proces optimizat de programare telefonică, clienții pot beneficia de evaluarea rapidă a daunei și intervenția promptă pentru reparații.

În plus, Neoglass garantează calitatea înlocuirii parbrizelor, geamurilor laterale sau lunetelor, asigurându-se că fiecare client pleacă cu o mașină nu doar reparată, ci și cu o experiență de serviciu prompt și bine realizat.

Centru de constatări:
Allianz Țiriac și Asirom

Neoglass Parbrize este centru autorizat de autoconstatări pentru Allianz Țiriac și Asirom, optimizând procesul de constatare și soluționare a daunelor auto. Serviciile noastre completează necesitățile clienților oferind facilități pentru evaluarea rapidă a daunelor și reparația eficientă a parbrizelor, geamurilor laterale și lunetelor. 

Cu Neoglass Parbrize, clienții se bucură de un parcurs clar și simplificat, de la constatarea inițială la finalizarea lucrării, asigurând o intervenție promptă și de înaltă calitate.

centru de constatare daune auto

Ai avut un incident în trafic? Vino la Neoglass!

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune! Și nu ne oprim aici.

Pentru a programa o autoconstatare a daunei la Neoglass Parbrize, puteți apela direct la centrul nostru de contact. Un operator va fi disponibil pentru a vă ghida prin proces și pentru a stabili un appointment la cea mai apropiată locație Neoglass. Va fi necesar să furnizați detalii despre incident și despre polița de asigurare. Odată ce programarea este confirmată, veți primi instrucțiuni privind pașii următori și documentația necesară. Procesul este simplu și rapid, cu scopul de a vă reduce la minimum timpul petrecut fără vehicul.

Pentru autoconstatarea daunei la parbriz, geam sau lunetă la Neoglass Parbrize, veți avea nevoie de câteva documente esențiale: polița de asigurare auto actuală, cartea de identitate a vehiculului și permisul de conducere. De asemenea, este recomandat să aveți la îndemână formularul de constatare amicală de accident, dacă dauna este rezultatul unei coliziuni. Aceste documente vor permite echipei Neoglass să proceseze rapid autoconstatarea și să înceapă lucrările de reparație în cel mai scurt timp posibil.

Durata procesului de autoconstatare și reparație la Neoglass Parbrize variază în funcție de complexitatea daunei și disponibilitatea pieselor. În general, autoconstatarea daunei durează aproximativ 30 de minute, timp în care echipa noastră evaluează daunele și completează documentația necesară. Pentru reparația efectivă, durata poate varia de la câteva ore la 2-5 zile lucrătoare, în funcție de tipul daunei și disponibilitatea pieselor de schimb. Ne străduim să oferim un serviciu rapid și eficient, asigurându-ne că vehiculul dumneavoastră este returnat în condiții optime în cel mai scurt timp posibil.

Da, la Neoglass Parbrize este posibil să folosiți asigurarea pentru reparația parbrizului sau a geamurilor laterale, ori lunetelor. Lucrăm direct cu majoritatea companiilor de asigurări pentru a facilita procesul de autoconstatare și reparație. Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar să aveți o poliță de asigurare care acoperă daunele la geamurile auto. La programarea pentru reparație, va trebui să prezentați polița de asigurare și orice altă documentație necesară. Echipa noastră va colabora cu asiguratorul dumneavoastră pentru a gestiona toate aspectele legate de dosarul de daune, asigurând un proces fluent și eficient.

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune!

Rapid și ușor

Schimbăm orice tip de geam pentru mașina ta

2,000+

Parbrize montate și reparate

30+

Ani de experiență

250+

Parteneri în țară

SUNTEM GATA
DE MONTAJ!