Parbrize. Montăm. Reparăm. Calibrăm.

Despre noi

Încrederea se câștigă - De 30 de ani!

De peste 30 de ani, Neoglass Parbrize stă la intersecția dintre inovație, expertiză și dedicare. În aceste trei decenii, am devenit mai mult decât un furnizor de parbrize; am devenit un partener de încredere pentru clienții noștri, asigurându-ne că fiecare călătorie este în siguranță și confort.

Într-un domeniu atât de tehnic precum cel al parbrizelor, transparența și comunicarea clară sunt esențiale. La Neoglass, fiecare membru al echipei noastre se dedică să explice, să consilieze și să ofere o expertiză transparentă. Nu ne limităm la a furniza doar un serviciu; ne angajăm să educăm clienții noștri, ajutându-i să înțeleagă importanța și detaliile tehnice ale produselor și serviciilor noastre.

Pasiunea pentru ceea ce facem și angajamentul nostru pentru servicii de calitate se reflectă în fiecare parbriz pe care îl montăm și în fiecare sfat pe care îl oferim. Atelierul nostru este un loc unde tehnologia se întâlnește cu acuratețea, unde fiecare provocare este întâmpinată cu soluții personalizate.

Suntem mereu gata să ajutăm, să răspundem întrebărilor și să rezolvăm problemele în cel mai eficient mod posibil. Ușile noastre sunt întotdeauna deschise pentru clienții noștri, fie că au nevoie de un sfat rapid sau de o intervenție complexă. La Neoglass Parbrize, nu doar reparăm și înlocuim parbrize; construim relații de durată, bazate pe încredere, calitate și profesionalism.

O echipă pasionată de mașini

Lucrăm cu cei mai buni producători:

La Neoglass Parbrize, pasiunea pentru mașini se transformă într-o experiență a transparenței și eficienței, pentru tine. În hala noastră de lucru ne asigurăm în permanență că stocurile de parbrize sunt întotdeauna pregătite, pentru ca tu să nu aștepți. La noi, fiecare vizită se transformă într-o experiență rapidă, plăcută și lipsită de griji, garantându-ți că te întorci la drum în cel mai scurt timp.

Lucrăm cu cei mai buni producători:

100%

Transparență

Pentru noi este un cuvânt cu dublu sens: este transparența relației pe care o avem cu fiecare client în parte, și este promisiunea calității produselor pe care le oferim. Neoglass Parbrize este mai mult decât un service care își ajută clienții să se deplaseze în siguranță din punctul A în punctul B, este un angajament prin care ne dăm silința ca mașina ta să fie impecabilă, iar vizibilitatea la drum să fie de 100%. Vii cu mașina ta la Neoglass Parbrize, iar noi ne asigurăm că îți luăm o grijă de pe cap: vei avea un parbriz impecabil.

2,000+

Parbrize montate și reparate

30+

Ani de experiență

250+

Parteneri în țară

Lucrăm în interesul tău

Atunci când am creat Neoglass Parbrize am avut întotdeauna în minte nevoile tale. În acest sens, am încheiat parteneriate cu toate companiile de asigurări, pentru ca tu să nu ai grija costurilor, în momentul înlocuirii sau reparării parbrizului. Ne deplasăm la domiciliul clientului și îți oferim expertiză pe loc, precum și soluții personalizate, pentru situația pe care o întâmpini. Asta înseamnă pentru noi profesionalism și dedicare.

Te poți baza pe noi. Vom fi acolo pentru tine la timp. Vom repara sau vom schimba parbrizul mașinii tale și te vom pune din nou pe drum. Aceasta este garanția noastră pentru tine.

Suntem gata
de montaj!