Fără grija costurilor

Parbriz pe asigurare

Cum îți poți schimba parbrizul pe asigurare?

La Neoglass Parbrize, schimbarea parbrizului pe asigurare RCA sau Casco este un proces simplificat pentru confortul clientului. Inițial, clientul trebuie să confirme acoperirea schimbării parbrizului cu asiguratorul său. După obținerea aprobării, ne poate contacta pentru a programa o intervenție. La întâlnire, este necesar să prezinte polița de asigurare și un act de identitate. 

Ne ocupăm de evaluarea daunelor și efectuăm montajul conform celor mai înalte standarde de siguranță și calitate. Gestionăm întreaga documentație cu compania de asigurări, asigurându-ne că procesul este fără griji pentru client. În plus, oferim garanție pentru serviciul efectuat și suntem disponibili pentru orice asistență post-montaj. Scopul nostru este de a oferi un serviciu rapid, eficient și de înaltă calitate, reducând orice inconveniente pentru client.

0791 888 801

Îți schimbi parbrizul pe asigurare? Perfect!

Parbriz pe asigurare

Grija costurilor nu mai este pe umerii tăi. Noi ne ocupăm de toată birocrația. Vino la Neoglass și îți schimbăm parbrizul. De decont ne ocupăm noi.

Documente necesare

Tu trebuie să ai: nota de constatare cu numărul dosarului de daună și documentul de introducere în reparație a mașinii.

Tipuri de asigurări

La Neoglass Parbrize avem încheiate parteneriate cu toate companiile de asigurări și acceptăm polite RCA sau CASCO.

Schimb parbriz
poliță RCA

La Neoglass Parbrize, oferim serviciul „Schimb parbriz poliță RCA”, destinat clienților care doresc să-și înlocuiască parbrizul deteriorat prin asigurarea lor RCA. Acest serviciu simplificat include verificarea acoperirii asigurării, programarea rapidă a intervenției și gestionarea tuturor formalităților cu asiguratorul. 

Ne ocupăm de demontarea parbrizului vechi, pregătirea cadrelor și montarea precisă a noului parbriz, asigurându-ne că tot procesul este eficient și fără bătăi de cap pentru client. Beneficiați de un montaj de calitate și de asistență completă, pentru un parcurs sigur și confortabil.

Schimb parbriz
poliță CASCO

La Neoglass Parbrize, serviciul nostru „Schimb parbriz poliță CASCO” se adresează clienților care doresc să-și repare sau să-și înlocuiască parbrizul, geamurile laterale, sau luneta folosind asigurarea CASCO. Acest serviciu oferă o abordare personalizată, începând cu o evaluare detaliată a daunelor și sfaturi privind eligibilitatea acoperirii CASCO. 

Procedăm la montarea parbrizului nou (sau a celorlalte geamuri ale mașinii) cu tehnici avansate și materiale de înaltă calitate, asigurând o instalare durabilă și precisă. Prioritizăm confortul și comoditatea clienților, ocupându-ne de toate aspectele legate de asigurare. Clientul beneficiază de un parbriz nou și sigur, montat cu profesionalism, fără a fi necesară implicarea directă în procesul de asigurare.

Montaj: parbrize, geamuri, lunetă

Te poți baza pe noi: schimbăm și montăm cu grijă.

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune! Și nu ne oprim aici.

RCA sau CASCO? Schimbăm parbrize, geamuri sau lunetă

Schimbarea parbrizului, geamurilor laterale sau lunetei prin polița RCA sau CASCO oferă clienților numeroase beneficii. În primul rând, costurile de înlocuire sunt acoperite de asigurare, reducând astfel cheltuielile personale. Aceasta este posibilă dacă daunele sunt provocate de un alt vehicul (în cazul RCA) sau în diverse situații, cum ar fi accidente, furt, vandalism (pentru CASCO). 

De asemenea, clienții beneficiază de profesionalism și expertiză în montaj, garantând un montaj sigur și de înaltă calitate. Procesul este gestionat eficient, minimizând timpul de așteptare și neplăcerile legate de birocrație. În plus, serviciul nostru presupune gestionarea completă a documentației asigurării.

Schimbarea parbrizului prin polița RCA sau CASCO depinde de condițiile specifice ale asigurării dumneavoastră. În cazul RCA, schimbul de parbriz este acoperit dacă daunele au fost provocate de un alt vehicul. În schimb, asigurarea CASCO acoperă de obicei schimbul parbrizului pentru o varietate mai largă de situații, inclusiv accidente, furt sau vandalism. Este important să verificați termenii și condițiile poliței dumneavoastră pentru a înțelege exact ce este acoperit. În caz de îndoială, vă recomandăm să contactați direct asiguratorul pentru clarificări. La Neoglass Parbrize, suntem aici pentru a vă ajuta cu procesul de schimbare a parbrizului, geamurilor laterale sau lunetei, oferindu-vă consultanță și asistență pentru a respecta cerințele asigurării. Ne străduim să facem experiența de schimbare a parbrizului cât mai simplă și lipsită de griji pentru dumneavoastră.

Pentru a procesa cererea de schimb a parbrizului prin asigurare, aveți nevoie de câteva documente esențiale. Acestea includ:

Polița de asigurare: Este important să aveți la îndemână polița de asigurare RCA sau CASCO, care să confirme acoperirea.

Raportul de daună: Dacă dauna este acoperită de asigurare, veți avea nevoie de un raport de daună emis de asigurator, care să detalieze circumstanțele și gradul daunei.

Document de identitate: Un act de identitate valid pentru a confirma identitatea proprietarului vehiculului.

La Neoglass Parbrize, suntem aici pentru a vă asista în întregul proces, oferindu-vă îndrumări pentru a asigura că toate documentele necesare sunt pregătite și prezentate corect. Ne angajăm să vă oferim un serviciu rapid și eficient, astfel încât să puteți beneficia de noua instalare a parbrizului fără întârzieri.

Schimbul de parbriz prin asigurare poate sau nu să influențeze prima de asigurare, în funcție de politica specifică a asiguratorului dumneavoastră și de condițiile poliței. În general, pentru asigurările RCA, schimbarea parbrizului ca urmare a unui incident provocat de alt vehicul nu ar trebui să afecteze prima dumneavoastră de asigurare. Pe de altă parte, în cazul asigurărilor CASCO, depinde de termenii individuali ai poliței. Unele polițe pot prevedea o ușoară creștere a primei după o anumită valoare a daunei sau un număr de daune într-o perioadă de timp. Recomandăm să verificați detaliile poliței cu asiguratorul sau să consultați un agent de asigurări pentru a înțelege cum schimbul de parbriz ar putea influența costurile asigurării dumneavoastră. La Neoglass Parbrize, suntem pregătiți să vă oferim tot sprijinul și informațiile necesare pentru acest proces.

Durata procesului de schimbare a parbrizului poate varia, dar în mod obișnuit, aceasta durează între o oră și două-trei ore. Timpul exact depinde de modelul și specificațiile vehiculului dumneavoastră, precum și de tipul parbrizului instalat. După montarea parbrizului, este esențial să permiteți un timp adecvat pentru ca adezivul să se întărească. Acest lucru asigură o instalare sigură și durabilă. În general, recomandăm să așteptați cel puțin o oră înainte de a conduce mașina. În condiții de temperatură scăzută sau umiditate ridicată, acest timp poate crește. Ne angajăm să vă oferim un serviciu rapid și eficient, asigurându-ne că puteți reveni la activitățile dumneavoastră zilnice cu un minim de întârziere, având garanția unei instalări profesionale și de încredere.

SUTE DE CLIENȚI NE APRECIAZĂ. PE BUNE!

Rapid și ușor

Montăm orice tip de geam pentru mașina ta

2,000+

Parbrize montate și reparate

30+

Ani de experiență

250+

Parteneri în țară

SUNTEM GATA
DE MONTAJ!