Venim la tine

Parbrize la domiciliu

Schimb parbrize la sediu sau la tine acasă

Neoglass Parbrize oferă un serviciu personalizat pentru flotele de autoturisme și autovehicule, asigurând schimbul de parbrize direct la sediul firmei sau la domiciliul clientului. Acest serviciu este ideal pentru firmele care dețin mai multe vehicule în float și necesită o soluție eficientă, fără întreruperea activității. Însă același serviciu îl oferim și clienților persoane fizice, care doresc schimbarea parbrizului la domiciliu (cu respectarea condițiilor de montaj: umiditate, temperatură). Înțelegem cât de important este timpul pentru o afacere, așa că venim în întâmpinarea nevoilor de operativitate cu soluții rapide și eficiente.

Echipa Neoglass se deplasează la locația indicată, dotată cu toate uneltele și materialele necesare pentru a efectua înlocuirea parbrizelor, cu profesionalism și atenție la detalii. Oferim servicii de înaltă calitate, utilizând cele mai bune materiale și garantând că fiecare vehicul este gata de drum în cel mai scurt timp posibil, cu minimum de deranj pentru afacerea ta. Această abordare personalizată și orientată către client asigură că flota ta rămâne în mișcare, susținând continuitatea operațiunilor comerciale.

0791 888 801

Ne suni și venim la tine. Știm că timpul tău este foarte important!

Ne contactezi

Fie prin formularul de contact, fie direct la numărul nostru de telefon, iar colegii noștri îți vor oferi asistența de care ai nevoie.

Pregătim o ofertă

În funcție de numărul autoturismelor, dar și numărul de km până la locație, îți pregătim oferta personalizată pentru montaj.

Efectuăm montajul

Echipa Neoglass îți asigură transport și montaj în siguranță pentru parbrize și geamuri auto la domiciliul tău. Suntem autorizați RAR.

Autorizare
RAR

Neoglass Parbrize este autorizat de către Registrul Auto Român (RAR), ceea ce atestă calitatea și competența noastră în domeniul înlocuirii parbrizelor. Autorizarea RAR confirmă că îndeplinim standardele stricte de siguranță și calitate în efectuarea montajelor și a reglărilor camerele ADAS.

Montajul parbrizelor la domiciliu sau la sediul firmei se realizează în condiții optime, folosind unelte și echipamente profesionale. Echipa noastră de tehnicieni bine pregătiți efectuează lucrările cu precizie și atenție la detalii, asigurând că vehiculul dumneavoastră rămâne în cea mai bună stare și că funcționalitatea sistemelor ADAS este restabilită la nivelul optim. Serviciul nostru personalizat este proiectat pentru a oferi clienților confort și calitate superioară, indiferent de locația în care ne desfășurăm activitatea.

Condiții montaj
la domiciliu

Montajul parbrizelor la domiciliu este o soluție comodă și eficientă pentru șoferii cu program aglomerat sau pentru cei care doresc să evite aglomerația din service-uri. Acest serviciu presupune o echipă specializată care se deplasează la locația clientului pentru a înlocui sau repara parbrizul. Cu toate acestea, este important să se țină cont de anumite condiții pentru a asigura un montaj sigur și de calitate.

Este esențial să vă asigurați că locația de montaj oferă suficient spațiu pentru efectuarea lucrărilor, asigurând acces facil la vehicul și o suprafață plană pentru a lucra în condiții optime. De asemenea, este important să se țină cont de condițiile meteo, deoarece montajul parbrizului trebuie efectuat în condiții de temperatură și umiditate adecvate pentru a asigura aderența corespunzătoare a materialelor de fixare.

Confortul tău

Montăm parbrize la domiciliu, sau la sediul firmei

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune! Și nu ne oprim aici.

Servicii speciale pentru flote auto

Neoglass Parbrize este un furnizor de servicii de calitate superioară pentru flotele auto. Cu o atenție deosebită la nevoile clienților noștri, dacă o flotă auto are mai mult de 5 autovehicule, Neoglass Parbrize oferă serviciul deplasării la sediul firmei pentru montajul sau repararea parbrizelor. Această abordare convenabilă economisește timpul și efortul clienților, asigurându-le o soluție rapidă și eficientă pentru problemele legate de parbrize.

În plus, Neoglass Parbrize oferă și servicii de mentenanță parbrizelor pentru flotele auto. Această opțiune este extrem de benefică pentru întreținerea în stare optimă a parbrizelor, prevenind deteriorarea lor în timp. Cu un personal calificat și echipamente de ultimă generație, firma se asigură că parbrizele din flota auto sunt întreținute corespunzător, contribuind astfel la siguranța și eficiența vehiculelor în circulație. 

Neoglass Parbrize oferă servicii de schimbare a parbrizului la domiciliu cu costuri competitive și transparente. Prețurile variază în funcție de tipul și modelul vehiculului, precum și de tipul de parbriz selectat. Costurile includ materialele necesare, mâna de lucru a echipei specializate și deplasarea acesteia la locația specificată de client. Nu percepem costuri ascunse sau suplimentare, iar clienții noștri pot solicita un deviz detaliat înainte de efectuarea serviciului pentru a obține o estimare precisă. Mai mult, pentru flotele auto cu mai mult de 5 vehicule, oferim serviciul deplasării la sediul firmei și servicii de mentenanță parbrizelor. Ne angajăm să asigurăm transparență și satisfacția clienților noștri.

Pentru a programa o programare pentru schimbarea parbrizului la domiciliu, clienții noștri pot accesa platforma noastră online sau ne pot contacta direct prin telefon. Echipa noastră dedicată va răspunde cu promptitudine și va stabili o dată convenabilă pentru intervenție. Timpul estimat de intervenție poate varia în funcție de tipul și complexitatea lucrării, dar ne străduim întotdeauna să efectuăm serviciul în cel mai scurt timp posibil, pentru a minimiza disconfortul clienților noștri. Cu Neoglass Parbrize, puteți conta pe un serviciu rapid și convenabil, realizat de profesioniști în domeniul schimbării parbrizelor, la adresa dorită.

Neoglass Parbrize oferă o gamă variată de parbrize și materiale de cea mai înaltă calitate pentru înlocuirea parbrizelor la domiciliu. Lucrăm cu furnizori de renume pentru a asigura disponibilitatea parbrizelor originale, de la producătorii auto de top, dar și parbrize aftermarket de încredere, potrivite pentru diverse mărci și modele de vehicule. Materialele noastre respectă cele mai exigente standarde de siguranță și calitate, garantând astfel un montaj fiabil și o durabilitate maximă. Ne preocupăm să oferim clienților noștri opțiuni variate, pentru a se potrivi cu bugetul și preferințele lor, totul pentru a le asigura o experiență sigură și satisfăcătoare în ceea ce privește înlocuirea parbrizului la domiciliu.

Neoglass Parbrize oferă servicii de înlocuire a parbrizului la domiciliu însoțite de o gamă de garanții și servicii post-montaj pentru a asigura satisfacția completă a clienților noștri. În mod obișnuit, clienții beneficiază de o garanție standard pentru montaj, care acoperă eventualele defecțiuni sau probleme legate de instalarea parbrizului. În plus, oferim asistență și consultanță pentru întreținerea parbrizelor în următoarele luni, pentru a ne asigura că totul funcționează corect. Echipa noastră de profesioniști este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi suport suplimentar, garantând astfel că vehiculul dumneavoastră este în siguranță și în perfectă stare de funcționare după înlocuirea parbrizului.

Sute de clienți ne apreciază. Pe bune!

Confortabil și eficient

Montăm parbrize la domiciliu

2,000+

Parbrize montate și reparate

30+

Ani de experiență

250+

Parteneri în țară

SUNTEM GATA
DE MONTAJ!